Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Књиге чланова  |  Милан Б. Поповић- „Песма бунца и плаче“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Књиге чланова

24. 05. 2017.

Аутор: Ј.Пешић Извор: УНС

Милан Б. Поповић- „Песма бунца и плаче“

Новинар, песник и члан УНС-а Милан Б. Поповић објавио је у мају, књигу поезије „Песма бунца и плача“. У петој књизи, коју је објавио колега Поповић, налазе се 24 песме.

„Уметници никада нису били повлашћени, нити ће бити. Милан кроз песме провлачи ову тему, која је на овим просторима актуелнија него икада. Култура је заиста, поред социјалне правде последњих деценија нешто што је било и нажалост остало најугроженије. Аутор ове књиге то разједа. Ипак, иако изности чињенице и понекад се жали, са друге стране поручује да не мора само да патимо због тога. Понекад то ради шаљиво, али са стилом“, написао је један од рецезената у предговору књиге Бранко Радаковић.

Милан Б. Поповић је рок критичар, некадашњи критичар листа „Блиц“, колумниста новина „Правда", сарадник недељника „Нови магазин“, „Наше новине“, „Пресинг“…

Написао је збирке песама „Молитва тетовираног срца“, „Време бруталних добронамерника“, „Ока да не испустим дах“ и „На кори интегралног хлеба и оловци“.

На свом сајту www.molitvatetoviranogsrca.com објављује новинарске и песничке радове.

Издавач: Милан Б. Поповић

Писмо: Ћирилица

Број страна: 64

Повез: Меки

Тираж: 1000

ИСБН: 978-86-913333-2-4

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси