Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Књиге чланова  |  Објављена фотомонографија Дарка Дозета
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Књиге чланова

19. 09. 2018.

Извор: УНС

Објављена фотомонографија Дарка Дозета

Познати фоторепортер из Новог Сада и члан Управе УНС-а Дарко Дозет објавио је књигу са највреднијим фотографијама у његовој досадашњој каријери.

Фотомонографију, којом обележава 20 година професионалног рада и 25 година бављења фотографијом, можете наручити мејлом на fotodozet@gmail.com или телефоном на 069/512 0101.

Књига је тврдог повеза, има 288 страна, са око 250 фотографија подељених у десет области: Живот, Нови Сад, Војводина, Свет, Портрети, Детаљи и боје, Православље, Косово и Метохија, НАТО, Мигрантска криза.

Писана је српским и енглеским језиком, а цена је 2.000 динара.

Дарко Дозет рођен је 1976. у Новом Саду где је завршио Средњу графичку школу, смер фотографија, после које се 1996. године запослио у новосадском дневном листу “Дневник”.

Од 1998. до 2007. године радио је као фоторепортер Новинске агенције Тањуг, а од 2007. године је фоторепортер Компаније Новости.

Сарађивао је са најугледнијим светским новинским агенцијама - Ројтерс, Европска прес фото агенција, Асошијетед прес. Дозетове фотографије су објављивале готово сви светски листови и магазини.

Члан је Управе УНС-а, оснивач и председник Фото асоцијације Војводине и један од оснивача Удружења фоторепортера Србије.

Самосталне изложбе имао је у више од педесет градова Србије и иностранства.

Добитник је бројних признања међу којима су прва награда на Међународном фестивалу репортаже “Интерфер”, награда за најбољег фоторепортера “Вечерњих новости” и награда УНС-а „Лаза Костић“ за фотографију.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси