Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  У Новом Саду, Нишу и Београду радионице о основама медијске фотографије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

25. 09. 2020.

Извор: Центар за развој фотографије

У Новом Саду, Нишу и Београду радионице о основама медијске фотографије

Центар за развој фотографије организоваће у Новом Саду, Нишу и Београду бесплатне радионице под називом „Визуелна медијска писменост“ о основама медијске фотографије.

Радионице нуде једноставна решења за унапређење фотографског рада, као и смернице да фотогафија има највише прегледа и пробуди јавност, у складу са професионалним и етичким стандардима. Намењена је новинарима у улози фотографа и студентима.

Предавач радионица је Звездан Манчић, председник Центра за развој фотографије, који 30 година има искуства у области медијске фотографије и тренинга за новинаре.

Радионице ће бит одржане у понедељак, 28. септембра у 17 часова у Новом Саду (Амерички кутак Нови Сад, Кеј жртава рације 2), у уторак, 29. септембра у 12 часова у Нишу (Нишки културни центар, Станоја Бунушевац бб), као и у среду, 30. септембра од 16 часова у Београду (Француски институт, Кнез Михаилова 31).

Заинтересовани треба да се пријаве на имејл press@crf.rs са назнаком „Пријава за радионицу“. 

На радионици, која је део пројекта који је подржала Амбасада САД-а и Француски институт у Србији, обавезно је ношење заштитне маске.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси