Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Нападнути новинар и фоторепортер „Новости“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

27. 01. 2015.

Извор: УНС

Нападнути новинар и фоторепортер „Новости“

Новинарка и фоторепортер „Новости“ нападнути су јуче током обављања новинарског задатка. Екипа „Новости“ посетила је кућу породице Перић у Великом Пољу код Обреновца чији је члан трагично настрадао у кањону Мораче, како би известила јавност о овом догађају.

Брат настрадалог је, како извештавају „Новости“ „најпре вербално, а потом и физички напао новинарску екипу. Чувши да су "Новости" у дворишту њихове породичне куће у обреновачком засеоку Велико Поље, и да покушавају да разговарају са мајком Златком, почео је да вређа нашег новинара и фоторепортера, иако су се уредно представили, легитимисали и објаснили којим су поводом дошли у њихову кућу. Уз поштовање одлуке породице да не сликамо Златкине унуке, њу и Томислављевог брата, наша екипа кренула је ка паркираном службеном возилу. Тог тренутка Томислављев брат грубо је одгурнуо, а затим и ударио нашу новинарку, а потом физички насрнуо и на фоторепортера који се већ налазио у аутомобилу, вукући га за јакну и покушавајући да му отме фотоапарат“, јављају „Новости“.

О овом инциденту „Новости“ су обавестиле МУП Србије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси