Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Новинарска школа УНС-а уписује и полазнике на даљину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

26. 02. 2015.

Аутор: Д. Б. Извор: УНС

Новинарска школа УНС-а уписује и полазнике на даљину

Упис у пролећну групу Новинарске школе УНС-а је почео. Поред полазника који ће физички присуствовати настави у просторијама УНС-а у Ресавској 28 у Београду, од средине марта школу ће моћи у реалном времену да прате и уписани по програму учења на даљину.

 

Наставу на даљину полазници ће моћи да прате преко сајта Школе веб новинарства, која је свој програм на даљину покренула пре две године и успешно га реализовала за значајан број полазника који живе ван Београда и у иностранству.

Школа је намењена онима који желе да стекну и унапреде знања и вештине из новинарства у штампи, агенцијама, радију, телевизији и онлајн медијима.

Током три месеца наставе полазници пролазе кроз теоријску и практичну наставу, а четвртог месеца одлазе на праксу у редакције, у трајању до четири недеље.

Часови су интерактивни. Полазници вежбају новинске и агенцијске вести и извештаје, производе радијске вести, извештаје и пакет, пишу новинску репортажу, вежбају новински и телевизијски интервју, припремају своју фото вест, портрет и фото-репортажу. Комуникацијске вештине полазници унапређују и вежбама у којима се тражи извештавање са терена, као и током часова јавног наступа.

Настава се одржава викендом у просторијама УНС-а од 10 сати.

Полазници добијају приручник, а по завршетку курса полажу завршни испит. Полазници који успешно заврше курс добијају дипломе Новинарске школе.

Цена школе је 43.000 динара (укључен ПДВ) и постоји могућност плаћања у пет месечних рата.

Промотивна цена за похађање наставе на даљину је 34.000 динара (укључен ПДВ).

Заинтересовани треба да закажу предуписни разговор на dragana.bjelica@uns.rs или 011 32 36 337.

За полазнике на даљину предуписни разговор се води преко skype-a.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси