Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Гајовић: Хапшење нападача на новинаре доказ да МУП ради успешно
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 07. 2020.

Аутор: ФоНет Извор: Н1

Гајовић: Хапшење нападача на новинаре доказ да МУП ради успешно

Државни секретар у Министарству културе и информисања Александар Гајовић рекао је да хапшења нападача на неке од медијских радника на протестима који се одржавају у градовима широм Србије доказују да Министарство унутрашњих послова успешно ради свој посао.

Како се наводи у саопштењу, Министарство културе и информисања и Гајовић охрабрују надлежне да наставе у том правцу и пред суд изведу све одговорне за нападе на новинаре, сниматеље и фоторепортере који су били на радном задатку са циљем да информишу јавност о актуелним дешавањима.

"Још једанпут понављам да Министарство увек и беспоговорно осуђује сваки напад, агресију или насртај на медијске раднике, али и на било ког грађанина наше земље", рекао је Гајовић.

Он је позвао све учеснике протеста да имају у виду да медији постоје како би обезбедили изношење, примање и размену информација, идеја и мишљења у циљу унапређивања вредности демократског друштва, као и истинитог, благовременог, веродостојног и потпуног информисања грађана.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси