Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ИН4С: Постали смо кост у грлу власти, тужићемо полицију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 07. 2020.

Аутор: Бета Извор: Данас

ИН4С: Постали смо кост у грлу власти, тужићемо полицију

Редакција портала ИН4С саопштила је данас поводом кривичне пријаве која је поднета против Гојка Раичевића да поседује документа која потврђују да није било утаје пореза, те да ће директор полиције ће имати прилику да своје тврдње докаже на суду.

У реаговању се наводи да је Управа полиције, по ко зна који пут, прецизно исцртала магистралне правце властитог деловања, и дефинисала кога сматра за најопасније противнике.

„Наравно, ни овог пута, на њиховом „удару“ нису се нашли криминалци, „контроверзни“ бизнисмени. Након прогона владика, свештенства СПЦ, верника и опозиције, на удару Веселина Вељовића и његових службеника нашао се опет главни уредник ИН4С-а“, наводи се у реаговању.

Они наводе да је објављивањем афере „Коверта“, као и серије снимака разговора високих полицијских и државних функционера, ИН4С је постао „кост у грлу“ актуелној црногорској власти.

У реаговању редакција ИН4С-а наводи да има документа која потврђују да није било утаје пореза, те да су и порези на добит, такође, у законском року пријављени и измирени.

„Уосталом, директор полиције ће имати прилику да своје тврдње докаже на суду или да упути извињење уреднику и редакцији ИН4С“, наводи се у саопштењу.

Црногорска полиција поднела је данас кривичну пријаву против директор НВО „ИН4С“, Гојка Раичевића (57), из Подгорице, осумњиченог за кривично дело утаје пореза и доприноса.

У оквиру НВО „ИН4С“ послује портал истог назива.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси