Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови напад на портал "Infovranjske.rs" и новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 09. 2020.

Аутор: ФоНет Извор: Н1

Нови напад на портал "Infovranjske.rs" и новинаре

Тим за развој и интеграције, као оснивач портала infovranjske.rs, изразио је велику забринутост поводом најновијих напада на Инфо Врањске, новинара Славомира Костића и физичку безбедност чланова редакције и затражио хитну реакцију надлежних, објавио је тај портал.

Повод томе је саопштење Фудбалског клуба "Минералац" из Врањске Бање у коме се Инфо Врањске називају "антисрпским и антидржавним" медијем, док је новинар Славомир Костић означен као "дежурни идиот и пацов".

Инфо Врањске нагласиле су да се "врхунац примитивизма и бешчашћа" догодио у недељу, када се на игралишту клуба појавио транспарент на коме је писало "Костићу смеће, Минералац ти никада рекет плаћати неће".

Уз подсећање да је главни и одговорни уредник портала Саша Стојковић био вређан у званичном саопштењу Српске напредне странке (СНС), Инфо Врањске изражавају озбиљну забринутост за свој физички интегритет.

"По овим питањима надлежни суд ће свакако рећи своје, али Тим за развој и интеграције јавно тражи да се о читавом случају изјасни и СНС, и њихови лидери, и друге партије, опозиционе и позиционе, али и локални обудсман, НГО сектор, и, на крају, Тужилаштво и полиција", поручују из Инфо Врањских.

Тим за развој тражи хитну реакцију надлежних и позива их да без одлагања реагују на овакве бестијалне нападе "да после не би било касно".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси