Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У редакцији Данаса отворена Књига жалости поводом смрти Душана Митровића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 10. 2020.

Аутор: Редакција Данаса Извор: Данас

Од данас до петка сви пријатељи, сарадници и родбина моћи ће са се упишу у Књигу жалости

У редакцији Данаса отворена Књига жалости поводом смрти Душана Митровића

Књига жалости поводом смрти директора и једног од оснивача и власника листа Данас Душана Митровића биће отворена од данас до петка 23. октобра, сваког дана у периоду од 9 до 17 часова у редакцији листа.

Митровић је преминуо данас у Београду, после дуге и тешке болести.

На месту директора Дан Графа, као издавача листа Данас, налазио се од друге године његовог постојања, од 1998. године.

Испраћај ће бити одржан у четвртак, 22. октобра од осам часова на Новом гробљу, а сахрана истог дана у његовом родном месту Цветке код Краљева, у 13 сати.

View this post on Instagram

Direktor firme Dan Graf i jedan od osnivača i vlasnika lista Danas Dušan Mitrović preminuo je danas u Beogradu u 70. godini života, nakon duge i teške bolesti. Dušan Mitrović je 22 godine kao direktor Dan Grafa svojom verom, snagom i kreativnošću bio ispiracija i pokretačka energija za sve koji su bili deo firme. Do kraja svog života borio se i čuvao misiju Danasa i njegov kvalitet. Redakcija Danasa upućuje iskreno saučešće porodici i bliskim prijateljima Dušana Mitrovića. Pozivamo poštovaoce Dušanovog rada i traga koji je ostavio u medijma da posete redakciju lista Danas od utorka (20.10) do petka (23.10) u periodu od 09:00 do 17:00 časova i da se kroz pisanu reč u Knjizi žalosti oproste od našeg direktora. Redakcija i svi zaposleni su zahvalni što su imali priliku da uče i rade sa Dušanom. Obećavamo da ćemo čuvati temelje koje je postavio i dati sve od sebe da uspešno nastavimo sa sprovođenjem njegove misije. Bila je čast i zadovoljstvo poznavati te i raditi sa tobom. Zaposleni i redakcija Danasa

A post shared by Dnevni list Danas (@danas.rs) on Oct 20, 2020 at 4:44am PDT

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси