Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Последњи поздрав, пријатељу!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 11. 2020.

Извор: gminfo.rs

Последњи поздрав, пријатељу!

Данас је наш колега, другар и сарадник Милош Лукић преминуо у београдској болници „Драгиша Мишовић“ од последица корона вируса.

Овај неизмерно добар, пристојан и пожртвован човек борио се с том болешћу чак од почетка новембра и нажалост, уз сву помоћ лекара, битку није добио. Ми смо као заједница свих новинара Србије изгубили једног од најбољих представника ове професије, али пре свега оданог, одговорног и несебичног пријатеља, а сама јавност новинара из реда најбољих репортера тренутно у Србији.

Милош је био дугогодишњи сарадник и радник за скоро све медије у Чачку и Моравичком округу, а касније и националног Фонета. Од октобра 2018. године био је оснивач и власник новинске агенције МНА, с којом је самостално извештавао, уједно помажући свима нама када је било најзахтевније и најтеже, одлазећи на места и догађаје на које би мало ко пристао да одлази, укључујући и жаришта актуелне пандемије.

Милош Лукић рођен је 14. октобра 1985. године у Чачку. Колектив портала ГМИнфо изражава дубоко жаљење његовој породици и пријатељима. Милошево професионално наслеђе и његово искрено пријатељство неће никад бити заборављено.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси