Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лист „Бечкерек“ – 30 година касније
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 11. 2021.

Аутор: Лист Зрењанин Извор: Лист Зрењанин

Лист „Бечкерек“ – 30 година касније

Трибина „Лист Бечкерек – тридесет година касније“ биће одржана у уторак, 30. новембра у Зрењанину. У оквиру програма, у 18 часова у малом салону Културног центра отвара се изложба насловних страна овог недељника

Програм ће обухватити и два трибинска панела.

У првом ће говорити некадашњи сарадници листа и новинари који су „инсајдерски“ упућени у зрењанинско новинарство последњих неколико деценија – Биљана Мандић, Бранислав Костић, Зоран Дедић и Слободан Пашић, а модератор је Ђорђо Прстојевић, уредник трибинског програма Културног центра.

Други доноси културно-историјски и социолошки преглед на лист „Бечкерек“ са дистанце од тридесет година. Учесници овог панела, који ће водити Горан Лазичић, биће Станислава Бараћ и Константин Гросу. Први панел почиње у 18.30, а други у 19.30 часова у малој сали.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси