Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Одговорио сам на више од 3.000 питања Н1 и Нове С
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 11. 2021.

Аутор: Б. Ц. Извор: Данас

Председник гостовао синоћ на телевизији Пинк са Радетом Вељановским и Љиљаном Смајловић

Вучић: Одговорио сам на више од 3.000 питања Н1 и Нове С

Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ да је до сада одговорио на више од 3.000 питања новинара Н1, Нове С и Newsmax Adria, као и да је одговорио на свако питање сваког новинара.

Он је у емисији „Хит Твит“ на телевизији Пинк, одговарајући на питање професора Факултета политичких наука Радета Вељановског када ће гостовати на телевизији Н1, истакао да је он одговорио на питања сваког новинара и позвао да се преброји на колико питања медија као што су Пинк и Прва одговорили челници претходне власти.

„Да ли желим да идем негде где не постоји никакав програм, већ 24 сата седам дана кампања… Ниједног питања се не плашим“, одговорио је индиректно Вучић на питање Вељановског, оценивши да је он на Н1 „једина тема“.

У емисији „Хит Твит“ је осим Вучића и Вељановског гостовала и новинарка Љиљана Смајловић, а ауторка емисије Верица Брадић више пута је прекидала Радета Вељановског када је правио дигресије, док је на исте те дигресије председнику дала неограничен простор да говори.

На примедбе Вељановског да у емисији учествују три госта, а не само председник, водитељка Брадић је одговарала Вељановском речима „да ли нам, професоре, сада држите предавање“.

На почетку емисије председник Србије је рекао да је десет година на челу странке је сасвим довољно.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси