Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јожеф Клем в. д. генералног директора РТВ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 07. 2022.

Аутор: 021.rs Извор: 021.rs

Јожеф Клем в. д. генералног директора РТВ-а

То је одлучено на седници Управног одбора РТВ-а. Клем је претходно био заменик генералног директора Радио-телевизије Војводине.

Клем је био и директор Радија Нови Сад, а у јавној медијској установи ради већ четири деценије. Био је дугогодишњи новинар и уредник у мађарској редакција Радија Нови Сад, дипломирао је на Филозофском факултет у Новом Саду, на Одсеку за мађарски језик и књижевност.

Именовањем Клема реализовао се договор између синдиката РТВ-а, чланова Регулаторног тела за електронске медије и Управног одбора РТВ-а, који је подразумевао да в. д. генералног директора буде именован до 6. јула.  

Иако је именован за в. д. директора, Клем од 6. јула стиче услове за одлазак у пензију, због чега су синдиката РТВ-а тражити да се ускоро распише конкурс за генералног директора ове медијске куће.  

Осим тога, синдикати су тражили да се актуелни чланови УО РТВ-а разреше функције, због тога што годину дана није расписан конкурс за новог генералног директора.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси