Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јавна расправа о програмским садржајима РТС од 5. до 23. децембра
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 12. 2022.

Аутор: РТС Извор: РТС

Јавна расправа о програмским садржајима РТС од 5. до 23. децембра

Програмски савет Радио-телевизије Србије спроводи Јавну расправу о програмским садржајима Јавне медијске установе РТС од 5. до 23. децембра 2022. године.

Презентација и расправа о програмским садржајима РТС-а водиће се на трибинама које ће се организовати у Крагујевцу у среду 7. децембра 2022, у Врању у четвртак 15. децембра и у Београду у четвртак 22. децембра 2022. године.

Тема овогодишње јавне расправе су програмски садржаји РТС-а са акцентом на следеће сегменте: информисање, образовање, култура, забава и спортски садржаји.

Грађани, удружења, установе, државне институције и невладине организације, гледаоци и слушаоци заинтересовани за програмски садржај РТС-а као јавног медијског сервиса добродошли су да учествују у расправи.

Похвале, примедбе, предлоге, сугестије и коментаре на програм РТС-а можете доставити електронским путем на мејл javnarasprava@rts.rs односно, поштом на адресу: Програмски савет РТС, Таковска 10, Београд.

Позивамо вас и да попуните анонимну анкету која се налази на сајту РТС-а у делу који се односи на овогодишњу Јавну расправу.

Програмски савет ће потом јавно објавити извештај са детаљима ваших закључака и о томе обавестити руководство РТС-а и надлежне институције.

Позивамо вас да попуните анонимну анкету о гледаности програма РТС-а коју можете пронаћи овде.

Одлуку Програмског савета РТС-а можете погледати овде. 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси