Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  УНС позвао ТВ Пинк да промени термин квиза „Тренутак истине“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 03. 2009.

Извор: Прес

УНС позвао ТВ Пинк да промени термин квиза „Тренутак истине“


Удружење новинара Србије (УНС) позвало је јуче телевизију Пинк да промени термине у којима емитује квиз „Тренутак истине“.

Уважавајући иницијативу своје суботичке канцеларије, УНС сматра да премијерно емитовање овог квиза треба да буде у још каснијем термину и да његово преподневно репризирање није добро решење, наведено је у саопштењу.

- Родитељи који раде у преподневним часовима не могу да утичу на то да њихова малолетна деца не гледају ову емисију у којој се веома често чују најласцивнија питања и одговори - оценио је УНС.

Телевизија с националном фреквенцијом, па била она и комерцијална, мора да води рачуна о добром укусу и интересу најмлађих гледалаца, оценио је УНС, и навео да „квизови и друге емисије које дотичу само дно друштвених односа и приватних порива треба да добију одговарајуће термине за емитовање“.

Продуцент веома гледаног шоу-програма Мане Шијан за Пресс каже да га иницијатива УНС-а није претерано узнемирила јер не види разлог за њено покретање.

- Ја заиста као продуцент овог програма, али и као грађанин, не видим шта је спорно у „Тренутку истине“. Све је то једна велика игра, после које су сви задовољни. О томе говори висока гледаност емисије, као и чињеница да су сви досадашњи учесници изразили жељу да се појаве поново и нико се од њих не каје што је учествовао. Уосталом, неколико њих је зарадило озбиљан новац у емисији - каже за Пресс Шијан.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси