Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Млађан Динкић спрема хапшења
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 06. 2009.

Извор: Глас јавности

Млађан Динкић спрема хапшења


БЕОГРАД - РТВ Б92 спрема телевизијску емисију која ће се бавити дневним листом Курир и његовим оснивачем Радисавом - Рајом Родићем, сазнаје Глас из добро обавештених извора.

Према речима нашег извора, циљ емисије која ће ускоро бити емитована је покушај медијске хајке и уништавања угледа дневног листа Курир због његовог оштрог писања и откривања разних малверзација и афера!

Замишљено је, тврди наш извор, и да то буде медијска припрема Родићевог хапшења. Исти извор истиче да ће концепција емисије бити заснована на монтираним пријавама и случајевима које је покренуо министар за економију и регионални развој Млађан Динкић против Курира и његовог оснивача.

- Помоћу тих монтираних пријава и случајева покушаће се уништавање угледа Курира и његово срозавање у јавности, што би довело до његове слабије продаје. РТВ Б92, која је пристала на израду ове емисије и која ће одвојити један термин за њено емитовање, на тај начин враћа дуг министру економије Млађану Динкићу. Лидер Г17 је овој телевизијској кући омогућио повољан кредит и сада је дошло време да се услуга врати - истиче наш извор и додаје да још није познато име емисије која се спрема, као ни датум и време емитовања, али је сигурно „да ће то бити врло ускоро“.

Е. Г.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси