Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Отворено писмо Радисава Родића ТВ Б 92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 07. 2009.

Отворено писмо Радисава Родића ТВ Б 92

Телевизија Б92 је јуче у својим информативним емисијама пласирала низ лажи о мени лично и компанијама које су наводно повезане са мном. Ништа што је та телевизија објавила није тачно, али у интересу истинитог информисања јавности осећам се дужним да саопштим неке чињенице поводом тврдњи Б92.



Истина је да Радисав Родић не дугује ни један једини динар пореза. Фирме које помиње ТВ Б92 јесу у блокади, баш као и 50.000 других компанија у Србији, али не због неплаћеног пореза, већ због Динкићевог прогона и економске ситуације у којој се држава налази, рекао је Родић.

Реч је о дугу пословним партнерима, али сви ти дугови се у складу с пословним могућностима уредно сервисирају. Ја лично ни било која моја фирма држави не дугујемо порез, а све кривичне пријаве које су Млађан Динкић и његови сарадници исфабриковали за неплаћен порез су одбачене.

Држави не дугујем ништа, али мени дугује држава Србија и Пореска управа за штету коју су ми нанели порески службеници из времена Слободана Милошевића, а дужни су ми више милијарди динара. Потраживања свих блокираних фирми које помиње Б92 су двадесет један пут већа од њихових дуговања према повериоцима, што је и разлог због кога их повериоци толеришу.

Због кампање коју ТВ Б92 води против мене и моје породице и чији је циљ да дискредитује мој углед у пословном свету, који је грађен дуже од четири деценије, заштиту ћу потражити на суду.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси