Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ланге: са нестрпљењем чекамо Вукотићеву тужбу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 03. 2010.

Извор: Политика

Ланге: са нестрпљењем чекамо Вукотићеву тужбу


„ВАЦ је са Манојлом Вукотићем на његову жељу закључио уговор о пружању консултантских услуга само са једним циљем, а то је куповина Вечерњих новости. Такав ангажман је у многобројним разговорима расправљан са господином Вукотићем. Поред већ објављеног Уговора о пружању консултантских услуга и доказа о извршеним плаћањима господину Вукотићу, ВАЦ може да приложи и друге документе и да именује сведоке који то неоспорно могу да потврде. Са нестрпљењем чекамо тужбу коју је најавио господин Вукотић. У Есен до сада није пристигло ништа”, пише у изјави Петера Лангеа, члана управе медијске групације ВАЦ и председника Скупштине чланова Штампа Система.

Изјава је одговор на отворено писмо Манојла Вукотића Боди Хомбаху, које је „Политика” прекјуче објавила у најкраћем изводу.

Р. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси