Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Србија на фарми
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 05. 2010.

Извор: Данас

Србија на фарми


Псовке, увреде, сексуално напаствовање, мобинг, кињење жена, слабих и сиромашних, претвара се у кратак опис телевизијског програма који је преплавио ТВ екране у Србији.

Примедбе РРА односе се на емисије „Фарма“ телевизије „Пинк“, „Луда кућа“ ТВ „Кошава“, затим емисије „Кеш-такси“ и „Вече с Иваном Ивановићем“ ТВ „Фокс“, као и на „Ритам спортског срца“ Радија Б 92. Да ли правила важе за све или су комерцијалне телевизије амнестиране, да ли србијанска форма риалити емисија препарира јавност порнографијом и експлицитним мобингом у политички модел популизма где је све дозвољено, како је јавност реаговала, да ли је дно додирнуто или ћемо завршити у порнографији, мучењима и убиствима, као оправдању за гледаност и профит само су неке од недоумица које се намећу.

У емисији Да, можда не Оливере Ковачевић говоре: Владика Порфирије, председник Републичке радиодифузне Агенције, Љиљана Смајловић, председница Удружења новинара Србије, Зоран Пановић, главни уредник листа Данас, др Петар Бокун, неуропсихијатар, Пеђа Д Бој, кантаутор. (РТС 1, 21.55)

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси