Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Расписан конкурс за директора РТС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 05. 2010.

Извор: Б92

Расписан конкурс за директора РТС-а


Београд - Радио-дифузна установа Радио-телевизија Србије расписала је јавни конкурс за место генералног директора, који је објављен у дневном листу "Политика".

Рок за пријављивање је 15 дана од дана расписивања.

Услови конкурса су да је кандидат држављанин Србије, да има високу стручну спрему или да је истакнути новинар, медијски стручњак и менаџер који се доказао изузетним резултатима рада у радио-телевизијским кућама од националног значаја.

Кандидат мора да има и најмање 10 година радног искуства, знање једног светског језика и организационе и новинарске способности доказане у медијском пословању и вођењу великих медијских система.

Приликом конкурисања за избор генералног директора сваки кандидат је дужан да уз пријаву приложи програм рада и развоја РТС-а за период наименовања са разрадом по годинама, пише у условима конкурса.

Мандат генералног директора је четири године и једно лице може бити именовано на ту функцију највише два пута узастопно.

Управни одбор РДУ РТС именоваће генералног директора у року од 15 дана од дана истека рока за подношење пријава на јавни конкурс.

Тањуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси