Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Оставка Недима Сејдиновића на место председника Независног друштва новинара Војводине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 03. 2019.

Извор: ФоНет

Оставка Недима Сејдиновића на место председника Независног друштва новинара Војводине

Председник Независног друштва новинара Војводине Недим Сејдиновић саопштио је данас да је поднео оставку на ту функцију из личних разлога, али ће професионалну каријеру наставити у том удружењу.

Сејдиновић је у писаној изјави навео да ће НДНВ ускоро одржати скупштину на којој ће бити усвојен нови статут и изабрани нови органи управљања, а у току је и рад на изради стратешког плана, који ће дугорочно одредити циљеве и методе будућег деловања удружења.

Као што сам рекао пре пар месеци на прослави 29. рођендана НДНВ, дошло је време да нове генерације новинара и сарадника преузму управљање удружењем, а да ми, нешто искуснији, будемо са њима и уз њих, навео је Сејдиновић.

Он је истакао да је поносан што је допринео стасавању сјајне екипе младих новинара, чланова и сарадника НДНВ, који ће знати да се носе са бројним изазовима. Желим да вас уверим да моја оставка нема везе са најновијим таласом претњи и увреда којима сам ових дана изложен, као и да сам сигуран да ћу и у будућности бити мета мржње и вербалног насиља, јер је то саставни део посла којим се бавимо у овим несрећним временима, поручио је Сејдиновић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси