Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Група студената испред РТС осудила упад у јавни сервис
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 03. 2019.

Извор: Данас

Група студената испред РТС осудила упад у јавни сервис

На скупу „Хоћемо и ми наше време на РТС-у“, који је почео минутом ћутања за све страдале током бомбардовања 1999. године, окупила се група студената који су се како кажу спонтано организовали. Навели су да би на јавном сервису, ако би добили прилику, указали на проблеме младих у Србији.

Студент Правног факултета Огњен Кочовић, који студира и Рударско-геолошки факултет, сматра да је срамно да неко уђе у зграду јавног сервиса „витлајући“ моторном тестером, а да два дана након тога добије медијски простор на истом.

Ми смо се овде окупили како бисмо промовисали младе и како бисмо тражили да и млади имају своје време на РТС, рекао је један од окупљених, Никола Влајнић, који студира информатику. Додао је да би на тој телевизији причао о развоју IT сектора у Србији и шансама које имају млади који се баве новим технологијама.

Едуковала сам се да деци пружим васпитање и образовање, љубав, пажњу, разумевање и кад бисте мени пружили медијску пажњу искористила бих је на то да покренем питање како да деца сутра буду поштени, савесни грађани, додала је студенткиња Учитељског факултета Душанка Андрејевић.

Студент пословне економије Сандра Лазаревић је поручила да насиље није добро и да би наши преци били постиђени када би видели шта раде данашњи нараштаји и како уништавају Београд.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси