Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Маја Николић одлази са ТВ Прва: Донела сам одлуку после много размишљања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 06. 2019.

Аутор: М. Ј. М. Извор: Вечерње Новости

Маја Николић одлази са ТВ Прва: Донела сам одлуку после много размишљања

Челници ове медијске куће захвалили су се Маји на досадашњој дивној сарадњи, а она је изјавила да се од њих растаје у пријатељском тону.

Менаџмент Прве и водитељка Маја Николић постигли су договор о споразумном престанку пословне сарадње. Челници ове медијске куће захвалили су се Маји на досадашњој дивној сарадњи а она је изјавила да се од њих растаје у пријатељском тону.

- Можда је ово изненађење за публику, али о овој теми сам већ неко време разговарала са мојим тимом и менаџементом телевизије. Не постоји никакав лош разлог или незадовољство, донела сам одлуку после много размишљања, из приватних разлога - каже Николићева.

Без обзира на дугогодишњи рад на РТС-у који је обележио почетак њеног рада, Маја се брзо уклопила у тим Прве, којем се прикључила 2016. године и постала једно од заштитних ТВ лица.

- Била нам је част да сарађујемо са једном од најшармантнијих водитељки у региону и не кријемо да нам је жао због овакве одлуке. Имамо разумевања за њене приоритетне циљеве и желимо јој много успеха на свим животним плановима - поручује менаџмент Прве.

Ово је последња недеља у којој гледамо водитељку у студију поподневне емисије, после чега ће се опростити од гледалаца Прве. Емисија "150 минута" и ове године имаће своје летње издање које ће водити двојац Јована Вукојевић и Дејан Пантелић. Њима ће се придружити и Наташа Аксентијевић, која ће држати малу школу кувања.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси