Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Маја Николић и Наташа Миљковић велико појачање Телевизије НОВА С
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 08. 2019.

Извор: Н1

Маја Николић и Наташа Миљковић велико појачање Телевизије НОВА С

Позната ТВ лица Маја Николић и Наташа Миљковић од јесени прелазе на Телевизију НОВА С где ће уређивати и водити поподневну емисију “Међу нама”.

У новом формату, Маја и Наташа ће обрађивати сва актуелна дешавања кроз прилоге и укључења репортера са терена. Бавиће се феноменима, анализом друштва и породице, социјалним темама, мушко-женским односима. Поред релевантних саговорника, ауторке ће у програм укључити и публику из студија која ће имати прилику да поставља питања глумцима, певачима, спортистима…

Извршна директорка United Media Александра Суботић пожелела им је добродошлицу у тим врхунских новинара који су већ део Телевизије НОВА.

“Наташа и Маја су врхунски професионалци, новинарке са огромним искуством и изузетно је задовољство што су се придружиле нашем тиму и што ће заједно радити нову емисију која ће, верујемо, својим оригиналним концептом одмах освојити гледаоце. Они су већ навикли да на нашим телевизијама гледају најквалитетнији програм а тако ће бити и убудуће. Емисија ‘Међу нама’ само је једно од изненађења која спремамо од јесени”, истиче Александра Суботић.

“Јако сам срећна и узбуђена због нове емисије коју покрећемо на Новој, као и због свог преласка у ову медијску кућу која ради по највишим стандардима. Волим изазове, сваки почетак доноси нову, добру енергију коју осећа цео наш тим и сви се радујемо почетку нове сезоне. Сваког поподнева ћемо у емисији ‘Међу нама’ проћи све актуелности, оно што нас занима, радује или брине, уз много забаве. Биће то, сигурна сам, најбољи начин да заједно проведемо поподне”, каже ауторка емисије Маја Николић.

Њена колегиница и коауторка емисије “Међу нама” Наташа Миљковић једва чека јесен.

“Моја плућа су одувек у послу тражила више ваздуха. Верујем да је он најважнији за креативност, слободу, за сазнање где смо и ко смо. Како стојимо? Где смо кренули, а докле смо стигли? Захвална сам ТВ Нова С, менаџменту United Media јер су на првом састанку јасно ставили до знања да су нам ваздух и слобода дати без реверса и условљавања. А ово је време када је то важније од свега. Једва чекам ову јесен, све важне, све прећутане, животне, занимљиве, али и болне теме, све о чему чезнемо и што нам недостаје биће ‘Међу нама’”, наводи Наташа Миљковић.

Гледаоци ће нови, поподневни формат моћи да прате од средине септембра када стартује јесења програмска шема.

На мале екране тада се враћају и политички talk show “Утисак недеље” ауторке Оље Бећковић, лате нигхт схоw Ивана Ивановића и емисије из продукције Инсајдер – “Мале, велике приче” и “Преглед недеље”.

Домаће високобуџетне серије из продукције Унитед Медиа међу којима су нове сезоне “Сенки над Балканом”, “Жигосаних у рекету” и “Убица мог оца” као и нови серијал “Ујка – нови хоризонти” биће део понуде серијског програма Телевизије НОВА С уз стране трилере, драме, ситкоме и врхунски филмски програм.

“Гледаоци НОВУ С могу да прате било где у Србији, на и ван СББ мреже преко следећих платформи – ЕОН, Тотал ТВ, Д3, Д3и и Беогрид.

Нова С је део United Media, у оквиру које послује и Телевизија Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси