Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Седми дан штрајка Маје Павловић: Док лекари не кажу другачије - не одустајем
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 08. 2019.

Извор: Н1

Седми дан штрајка Маје Павловић: Док лекари не кажу другачије - не одустајем

Директорка новосадског Канала 9 Маја Павловић, која седми дан штрајкује глађу, каже за Н1 да је у добром стању, да јој се мало суше уста и има несвестицу ако брзо устане. Она каже да се бори да судски поступци у којима тражи права добију одлуке и да тражи начин да до тих одлука и дође.

"Ја сам се обраћала министарствима, онда премијерки јер су се министарства прогласила ненадлежним, па смо сматрали да ће премијерка да искоординира, чули смо иницијативу Вучића да жели да се састане са нама и чује шта је проблем и ми иницирамо састанак с Вучићем да чујемо идеје како да дођемо до судских пресуда".

Она сматра да састанак с премијерком Аном Брнабић не би донео ништа ново, пошто је она рекла да је урадила све што је у њеној моћи. Павловић је рекла и да је у сталном контакту с државним секретаром Александром Гајовићем.

"Контактирао ме је Гајовић јутрос да пита како сам, рекао ми је да нема информације из кабинета председника, замолио ме је да прекинем штрајк јер је здравље на првом месту, али док лекари не кажу другачије ја не одустајем".

Павловић је поручила и да је сигурна да проблеми са којима се она сусреће, муче и многе грађане Србије.

"Нешто у правосуђу није добро, сви поступци у којима џрава тражи своја права се ефикасно завршвају, што значи да џрава може да функционише. Зато мене мучи питање зашто толико трају поступци у којима ја тражим своја права".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси