Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Измишљена афера, отац Небојше Стефановића нема везе са тим
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 10. 2019.

Аутор: ФоНет Извор: Н1

Вучић: Измишљена афера, отац Небојше Стефановића нема везе са тим

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је измишљена афере о Бранку Стефановићу, оцу министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и о наводној корупцији са фабриком наменске индустрије "Крушик" Ваљево и трговини оружја. Он је изјавио "да опозиција води бруталну кампању против људи на власти и да је један од таквих случајева узбуњивач из фабрике 'Крушик' Александар Обрадовић и додао да узбуњивач може да буде само онај који нешто пријави државном органу или тужилаштву, а да он то није учинио".

Он је, гостујући на Телевизији Прва, додао да Обрадовић не каже да је у "Крушику" било нелегалних радњи и да "прича никакве везе нема са фирмом Небојше Стефановића". Упитан да ли може као председник Србије да уради нешто да атмосфера у друштву буде боља, Вучић је рекао да је то немогуће и да нема "земље на кугли земаљској у којој је атмосфера добра".

Он је рекао "да се зна како се на власт долази и како се са власти одлази демократски и да мора да има поштовања, да може да прихвати да има и кривице власти, али да је власт која представља огромну већину" свакодневно изложена терору".

Вучић је рекао да "опозиција води бруталну кампању, да је унутар Српске напредне странке направила касту или секту која ћути, а да он неће да плаћа рекет никоме да га не напада".

Поновио је да су наводи да је лидеру Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеју Трфинуновићу "нудио пола милиона нечега да изађе на изборе" и да би волео да државни органи то испитају.

Говорећи о нападу на новинарку Оливеру Јовићевић, Вучић је рекао да "нико из власти новинарке и друге даме није називао проституткама и да није нормално да то не осуђују који имају ћерке и мајке".

 Цео текст прочитајте на сајт Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси