Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови напади таблоида на Југослава Ћосића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 11. 2019.

Извор: Н1

Нови напади таблоида на Југослава Ћосића

Таблоди су наставили са нападима на Телевизију Н1 и програмског директора Југослава Ћосића. Пошто је Ћосић одбацио оптужбе да је "плаћени косовски лобиста" и најавио кривичне пријаве против свих актера те кампање, таблоиди су наставили да етикетирају Ћосића, како то наводи уредник Информера, као шиптарског плаћеника који за прљав кеш обавља прљаве послове у Србији.

Ћосић је раније у саопштењу навео да је у току застрашујућа кампања која је покушај његове јавне егзекуције као независног новинара.

Подсетимо, прошле недеље, током емитовања снимљене емисије Прессинг у којој је говорио Аљбин Курти, у двориште телевизије Н1 убачени су леци са фотографија албанског премијера Едија Раме и програмског директора ТВ Н1 Југослава Ћосића испод које је писало "има нека тајна веза".

Нова серија напада уследила је после овонедељног интервјуа Ћосића са радником Крушика Александром Обрадовићем.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси