Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Хорокс и Велс део уређивачког тима Н1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 12. 2019.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Хорокс и Велс део уређивачког тима Н1

Некадашњи директор Светског сервиса ББЦ Питер Хорокс и извршни директор ENEX Адријан Велс од 1. јануара ће бити део уредничког колегијума Н1, у којем ће имати саветодавну улогу, саопштено је из те телевизије.

Хорокс се придружио телевизији Н1 после 33 године у ББЦ, од чега је пет година био директор светског сервиса у тој медијској кући. „Драго ми је што могу да пружим подршку уређивачком развоју Н1.

Високи медијски стандарди су од кључне важности у земљама у којима се та телевизија емитује. Радујем се што ћу допринети битној улози коју игра Н1“, рекао је Хорокс. Велс је од 2014. био извршни директор ЕНЕX, глобалне организације 57 емитера као део РТЛ Медија групе. „Драго нам је да су нам се придружили Питер и Адријен.

Обојица имају вишедеценијско искуство у производњи вести и то на високим управљачким пословима у неким од водећих светских медијских организација. Они ће имати важну улогу у нашем стратешком развоју“, истакла је извршна директорка Јунајтед медије Александра Суботић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси