Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Позив Супернове Јунајтед медији да пошаље предлог уговора
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 01. 2020.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Позив Супернове Јунајтед медији да пошаље предлог уговора

Кабловски оператор Супернова позвао је данас Јунајтед медију да током дана пошаљу предлог уговора свим кабловским операторима који послују под брендом Супернова, под истим условима и истим текстом уговора какав је раније имао Радијус вектор и са дозволом за емитовање свих канала Унитед Медиа, укључујући Нова С, Нова Спорт и Н1.

„Што се тиче Телекома Србија, понављамо да смо у више наврата у писаној форми исказивали спремност да емитујемо све канале Јунајтед Медија, укључујући Нову С, Нову Спорт и Н1, али понуду и уговор никада нисмо добили у писаној форми“, додаје се у саопштењу.

Пошто се у свом саопштењу позивате на спремност за сарадњу и тврдите да се и Телекому Србија слали такву понуду и предлог уговора, која истине ради никада није стигла на нашу адресу, са великим задовољством очекујемо да то коначно и учините, али такође са истим условима као и горе наведеном Радијус вектору, да бисмо остали доследни до краја, наводи се у обраћању Супернове Јунајтед медији.

Да бисмо и једни и други показали да бринемо пре свега о корисницима, а како бисмо уштедели на времену у ишчекивању вашег уговора, који ћете нам, верујемо данас послати, позивамо вас да нам одмах дозволите да поново емитујемо све ваше канале на кабловским операторима под брендом Супернова, укључујући и канале које нисте хтели да дате нашим корисницима, као што су Нова С и Нова Спорт, истакла је у саопштењу Супернова.

Комисији за заштиту конкуренције Супернова је, како се наводи у саопштењу, данас пријавила повреду тржишних услова, тражећи привремену меру враћања канала Н1, Спорт клуб и других свим корисницима на територији Србије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси