Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  United Grupa Телекому: Ниједна озбиљна компанија не доставља уговоре таблодима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 01. 2020.

Извор: United Grupa

United Grupa Телекому: Ниједна озбиљна компанија не доставља уговоре таблодима

United Grupa преговара са свим пословним партнерима и у Србији и на глобалном нивоу уз највише стандарде пословне комуникације и законске регулативе и нисмо спремни да због нервозе Телекома Србија одступимо од тога.

Са жаљењем констатујемо да нам се први пут дешава да делове пословне преписке нека компанија објављује у жутој штампи, као што је то урадио Телеком. Ми смо погрешна адреса за такву врсту најприземнијих притисака, јер ниједна озбиљна и цивилизована компанија не доставља пословне уговоре таблоидима.

Поново нам се обратила и фантомска фирма Супернова, иста она која је јавно обећала пре четири дана да нам упућује “последњи позив”, тражећи да им пошаљемо уговор. Понављамо да са непостојећим фирмама које постоје само у реклами никада нисмо, нити ћемо потписати уговор.

Владимир Лучић у медијима заступа интересе непостојеће фирме Супернова, уместо да као комерцијални директор Телекома, ако заиста жели договор, понуди транспарентан уговор United Grupi о фер и тржишним условима.

Од почетка овог инструментализованог сукоба тврдимо да су државни оператори уклонили телевизију Н1 из 300.000 домова у изборној години, што потврђује и чињеница да нас четири дана од објаве јавне понуде Телекому Србија и ЈП Пошта за дистрибуцију информативног канала Н1, нико од државних оператора није контактирао.

Телевизије са националном фреквенцијом и таблоиди свих ових дана искључиво преносе ставове државног предузећа Телеком, а наша занемарују или само делове убацују у контекст који им одговара пребацујући кривицу на United Grupu. То је још један доказ да је уместо питања комерцијалних преговора, на делу покушај потпуног преузимање тржишта и јачање монопола државног предузећа уз помоћ државе Србије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси