Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Шинковић: НДНВ ће пружати бесплатну правну помоћ, притисци на новинаре пред изборе ће расти
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 02. 2020.

Извор: Бета

Шинковић: НДНВ ће пружати бесплатну правну помоћ, притисци на новинаре пред изборе ће расти

Председник Независног друштва новинара Војводине (НДНВ) Норберт Шинковић казао је данас да ће то новинарско удружење пружити бесплатну правну помоћ колегама које су изложене претњама и оценио да ће таквих случајева бити све више, како се буду приближавали избори.

"Предизборна кампања сасвим сигурно неће бити лак период за новинаре у Србији. Колеге су под различитим врстама притисака и стиче се утисак да ће ти притисци расти како се избори буду приближавали", рекао је Шинковић на дебати о програмима јавних сервиса и комерцијалних емитера у Медија хабу НДНВ-а.

Он је оценио да ће бити све више и више таквих случајева и додао да ће НДНВ пружити бесплатну правну помоћ угроженим колегама.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси