Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јунајтед група помаже земљама у региону са три милиона долара, Србији милион
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 03. 2020.

Извор: РТС

Јунајтед група помаже земљама у региону са три милиона долара, Србији милион

Јунајтед група, која послује у седам земаља у региону, у духу солидарности због борбе са коронавирусом, донираће медицинску опрему и новац у укупној вредности од три милиона долара.

За Србију је намењено милион долара. Поред новчане донације од 220.000 долара, наручено је 8.800 најквалитетнијих комплета тестова за вирус, 11 медицинских вентилатора (хируршких респиратора), 250.000 маски, 440 топломера и 7.000 заштитних наочара у вредности од 800.000 долара. Целокупна медицинска опрема наручена је и плаћена још 15. марта, а на организацији испоруке која почиње ове недеље Јунајтед група је радила са владама у региону.

У данима у којима је свима потребна храброст и подршка, Јунајтед група жели да помогне да сви заједно што пре пребродимо једну од највећих светских здравствених криза и да олакша медицинским радницима обављање посла, а грађанима омогући додатну сигурност.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси