Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  СзС: Извештај РЕМ-а још један разлог за бојкот!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 05. 2020.

Извор: direktno.rs

СзС: Извештај РЕМ-а још један разлог за бојкот!

"Извештај РЕМ по коме "изборна листа Савеза за Србију" има више простора у медијима од СНС је коначан доказ лудила у коме живимо, али и показатељ да РЕМ заправо не постоји и један од разлога зашто бојкотујемо ове недемократске изборе", сматрају из Савеза за Србију.

- Знају чланови РЕМа да СЗС не учествује на изборима и самим тим ни нема изборну листу. Знају да се не могу сабирати секунде на кабловским телевизијама које може да види трећина Србије и секунде на телевизијама са националном фреквенцијом - наводи се у саопштењу.

СзС такође додаје да чланови РЕМ-а знају да је Н1 телевизија канал који има само информативни програм и у чије емисије представници власти до сада нису долазили, али их зато у дневницима ове телевизије само кроз изјаве Александра Вучића има 20 пута више него целе опозиције заједно.

- Знају Оливера Зекић и екипа да је однос Вучића и целокупне опозиције у дневницима РТСа 99:1. Знају да у овој години ниједан лидер опозиције није био гост на јавном сервису. Знају још много тога због чега Србија наставља да пада на ранг-листи слободе медија Репортера без граница - додаје се у саопштењу.

- Све то знају, али спроводе гебелсовску политику и настављају да без трунке стида лажу народ чиме су ово тело претворили у сервис Александра Вучица и његове фабрике лажи. И због тога ће одговарати грађанима који их плаћају - закључује се у саопштењу Савеза за Србију.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси