Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Расписан 17. конкурс „Бетина фотографија године“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

15. 06. 2020.

Извор: Бета

Расписан 17. конкурс „Бетина фотографија године“

Новинска агенција Бета расписала је конкурс за најбољу новинску фотографију 2019/2020. године. Конкурс траје до 15. јула ове године.

На Бетином конкурсу за новинску фотографију могу учествовати фотографије настале у периоду 1. април 2019. – 31. мај 2020. године. Фотографије морају бити снимљене у југоисточној Европи. Бетин конкурс за новинску фотографију године нема посебних тематских категорија. Учешће на конкурсу се не наплаћује.

Право учешћа на конкурсу „Бетина фотографија године“ имају професионални фоторепортери који раде у медијској индустрији подручја југоисточне Европе (дневни, локални и други листови, магазини, часописи, периодичне публикације, новинске агенције и интернет портали), било да су стално или хонорарно ангажовани у тим медијима.

Сваки учесник Конкурса може послати највише пет фотографија у високој резолуцији, максималне величине 3МБ и искључиво у ЈПЕГ формату. Уз сваку фотографију треба да стоји име аутора, назив фотографије, као и место и време када је снимљена. Фотографије се шаљу на mail адресу betafotokonkurs@gmail.com.

Пријаве за Конкурс су доступне НА ОВОМ ЛИНКУ и шаљу се mailom на исту mail адресу, на коју и фотографије.

Победницима Конкурса награде се уручују на дан отварања изложбе. Прва награда износи 1.000 евра, друга 750 евра и трећа 500 евра.

Имена награђених фоторепортера биће објављена у дневном сервису Новинске агенције БЕТА, а награђене фотографије биће емитоване у фото-сервису Бете.

Жири ће од свих пристиглих радова одабрати и фотографије које ће бити представљене на изложби.

Изложбу прати каталог у којем ће сви аутори, чије је радове одабрао жири, бити представљени.

БЕТА ће пристигле радове поставити на свој веб сајт и своје странице на друштвеним мрежама, а након одлуке жирија објавити и фотографије награђених фоторепортера као и свечаног уручења награда.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси