Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за награду „Медијакулт“ за најбољу ТВ емисију из области културе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

30. 09. 2016.

Конкурс за награду „Медијакулт“ за најбољу ТВ емисију из области културе

Конкурс за „Медијакулт“ награду најбољем аутору ТВ емисије из области културе о теми Интеркултурaлна комуникација у Војводини отворен је до 14. октобра 2016. године.

Завод за културу Војводине је ове године, по четврти пут,  расписао Конкурс у оквиру пројекта Медијско обликовање културног идентитета Војводине, за најбољу ТВ емисију из области културе о теми Интеркултурална комуникација у Војводини за све ауторе ТВ емисија са територије Војводине.

Пројекат има за циљ афирмацију и подстицај креативног ТВ стваралаштва у Војводини, допринос развоју сарадње Завода за културу Војводине са медијским јавним и независним продукцијама и подстицај развоју интеркултуралне комуникације у Војводини.

Пропозиције:

* Право учешћа имају емисије реализоване у 2016. години. Ако до учешћа на конкурсу нису емитоване, аутор то треба да нагласи у пријави.

* Право учешћа на конкурсу имају новинари са простора Војводине. Емисије могу бити на српском језику, а ако су на мањинским језицима потребно је да имају титл на српском језику. Емисије могу трајати најмање 10 минута а горњи праг толеранције је до 30 минута.

* Потребно је послати 3 фотографије из емисије резолуције 300 дпи, за величину минималне ширине 12цм (за штампу ДВД омота).

* Сваки конкурсни пакет мора садржати снимак ТВ емисије на ДВД  формату, у 3 примерка. Ако један аутор шаље на конкурс више радова, сваки треба да буде на посебном носачу. Не примају се ЦД-Р формати већ само ДВД. Слање ЦД-Р значиће аутоматску дисквалификацију.

* Награда се састоји од дипломе и новчаног дела. Додела се организује јавно у просторијама ЗКВ уз присуство награђеног.

* Радове слати на Завод за културу Војводине, Војводе Путника 2, 21000 Нови Сад до 14.10.2016.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси