Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Наградни конкурс за новинаре „Реформа локалне администрације у служби економског развоја“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

21. 05. 2018.

Наградни конкурс за новинаре „Реформа локалне администрације у служби економског развоја“

Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) и Прес центар Удружења новинара Србије, уз подршку Развојне агенције Србије (РАС), позивају новинаре да се пријаве на конкурс „Реформа локалне администрације у служби економског развоја“.

Конкурс траје од 21. маја до 20. јуна 2018. године. 

Потребно је да новинари на конкурс пријаве најмање два објављена текста  на порталу или у штампаном издању, односно, најмање два прилога емитована на телевизији или радију на тему „Реформа локалне администрације у служби економског развоја“. 

На конкурс могу да се пријаве новинари којима је прилог објављен у медију који је регистрован у Агенцији за привредне регистре. Прилози који се шаљу на конкурс морају бити објављени у периоду од 21. маја до 20. јуна ове године.

Пријаве је потребно послати до 20. јуна на адресу pc@uns.org.rs.

Прва награда је 100 хиљада, друга 75 хиљада, а трећа 50 хиљада динара.

Текст конкурса у целости и резултате НАЛЕД-овог истраживања капацитета за локлани економски развој у Србији прочитајте у прилогу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси