Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс СКГО за најбоље медијске прилоге „Другачије од других“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

06. 07. 2018.

Конкурс СКГО за најбоље медијске прилоге „Другачије од других“

Стална конференција градова и општина (СКГО) у оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза“ расписала је конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи „Другачије од других“.

Конкурс је отворен до 15. октобра 2018. године.

Теме конкурса су европске интеграције, заштита животне средине, унапређење пословне климе, превенција и управљање ванредним ситуацијама, као и родна равноправност и људска права на локалном нивоу.

У оквиру конкурса „Другачије од других“ биће додељено пет награда, а аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима.

Медијске прилоге ће оцењивати Нада Гогић (РТС), Сузана Трнинић (ТВ Прва), Веселин Симоновић (Блиц), Зоран Секулић (Фонет) и Владан Самарџић (Вечерње новости).

Новинарске радове треба послати Служби за информисање Сталне конференције градова и општина или на мејл milos.obradovic@skgo.org или zeljko.krnetic@skgo.org.

Текст конкурса погледајте у прилогу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси