Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Расписан конкурс за доделу новинарске награде за културу Медијакулт
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

12. 10. 2019.

Извор: Бета

Расписан конкурс за доделу новинарске награде за културу Медијакулт

Културни центар Војводине "Милош Црњански" расписао је данас конкурс за овогодишњу доделу "Медијакулт" награде која афирмише креативно телевизијско стваралаштво у области културе.

У конкурсу се позивају телевизијске куће да пријаве ТВ емисијама из области културе, које се тематски односе на културни простор Војводине.

На конкурсу могу учествовати све телевизијске и продукцијске куће, а пријаве је потребно послати до 31. октобра 2019. године.

Културни центар Војводине "Милош Црњански" (доскорашњи Завод за културу Војводине) доделиће ове године први пут и специјалну награду за ТВ емисију из области српске културе реализовану у региону и дијаспори.

Право учешћа имају аутори ТВ емисија које су реализоване од новембра 2018. до октобра 2019. године.

Емисије могу бити на српском језику, а ако су на језицима националних мањина потребно је доставити превод на српски језик.

Време трајања емисија није ограничено, а учесници конкурса треба да доставе снимак ТВ емисије у три примерка, попуњен пријавни лист, филмографију аутора са биографијом и фотографијом, неколико фотографија из ТВ емисије.

Све пријављене радове прегледаће жири у чијем саставу ће бити угледни познаваоци ТВ стваралаштва, а у децембру 2019. године у Новом Саду, седми пут бице уручена награда "Медијакулт", која се састоји од дипломе, новчаног износа и публиковања награђене емисије.

Више информација и пријавни лист заинтересовани могу преузети на интернет страници www.zkv.rs.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси