Насловна  |  Конкурси  |  Стипендије  |  Фондација Ниеман: стипендије за студијски боравак на Харварду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Стипендије

08. 09. 2015.

Извор: www.dijalog.net

Фондација Ниеман: стипендије за студијски боравак на Харварду

Фондација Ниеман организује плаћени боравак на Универзитету Харвард за медијске раднике широм света у трајању од дванаест седмица током 2016. године.

 

Реч је о стипендији коју финансирају заједно Фондација Ниеман и Фондација Knight, а намењена је новинарима, програмерима, дизајнерима, медијским аналитичарима и другима који су заинтересовани за развијање нових пословних модела и иновативних програма који би могли унапредити новинарство у целини.

Кандидати не морају имати практично новинарско искуство, али је потребно да демонстрирају на који начин би њихов боравак на Харварду могао допринети развоју новинарства у будућности.

Сваки изабрани кандидат/киња имаће прилику да кроз максимално 12 недеља боравка на Харварду представи и унапреди свој пројекат. Фондација Ниеман већ близу 80 година обезбеђује дугорочне стипендије за новинаре широм света, а ово је четврти пут да се кандидати позивају на краткорочни боравак. Сви кандидати/киње морају течно говорити, читати и писати енглески језик.

Крајни рок за пријаву на програм је 31. 10. 2015.

Више информација о програму и начину аплицирања можете пронаћи овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси