Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Усавршавање у САД за младе новинаре и медијске професионалце
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

26. 01. 2012.

Усавршавање у САД за младе новинаре и медијске професионалце

Америчка амбасада у Београду и Међународни тренинг центар за медије расписали су конкурс „Професионално усавршавање у Америци за младе новинаре и медијске професионалце“.

Амбасада САД у Београду и Међународни тренинг центар за медије расписали су конкурс за стипендирање једногодишњег програма професионалног усавршавања у Америци у 2012.- 2013. години - 2012-2013 Professional Development Year Scholarship Program.

Програм је намењен за четири млада новинара и медијска професионалца из Србије, који ће добити прилику да проведу годину дана на једном од универзитета у Америци усавршавајући се у области новинарства или масовних медија/комуникација.

Стипендисти ће имати прилику да стекну знања о историјату и техникама новинарства у Америци похађајући курсеве универзитета кроз предавања, практичне вежбе, посете локалним медијима, у локалном америчком окружењу.

Амбасада је обезбедила средства која покривају трошкове од 24,500 до 26,000 долара по учеснику. Стипендија укључује повратну авио карту, месечну надокнаду, трошкове школарине и здравственог осигурања.

Неопходно је да стипендисти одлично разумеју и говоре енглески језик како би у потпуности учествовали у наставном програму.

Селекција кандидата извршиће се на основу њихових квалификација и одлуке универзитета.

Попуњене приложене формуларе послати мејлом до 17. фебруара 2012. на usembelgradepress@state.gov (Subject: "Application: PDY 2012-2013" – име и презиме подносиоца)

• Формулар за пријаву преузмите ОВДЕ
• Формулар за препоруку преузмите ОВДЕ

Само кандидати који уђу у ужи избор биће контактирани телефоном.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси