Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурси за учешће на конференцији Share 2012
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

05. 03. 2012.

Конкурси за учешће на конференцији Share 2012

Друга по реду "Share" конференција посвећена новим медијима, Интернету, технологији и музици, биће одржана од 26. до 28. априла 2012. године у Београду.

Улаз на "Share" конференцију биће бесплатан, али због ограниченог капацитета заинтересовани ће морати да обезбеде пропусницу у виду наруквице преко учешћа на конкурсима, радионицама и акцијама, током марта и априла.

Услови конкурса:

Новинари и блогери

Потребно је написати или објавити текст или причу на било коју тему којом се програм конференције бави и послати линк ка блог пост-у или документ на blogs@shareconference.net. Више информација о конкурсима за новинаре и блогере погледајте ОВДЕ.

Фото и видео конкурси

Потребно је направити фото есеј или кратак филм на неку од тема којима се бави SHARE конференција (проток информација, ACTA и права на интернету, улични активизам, culture jamming).

Фото есеј
Серију од 5 или више концептуално везаних фотографија обликованих у форму фото приче пошаљите на адресу photo@shareconference.net, формат jpg, најкасније до петка, 23. марта. Уз то је потребно навести шта сте од опреме и софтвера користили, уколико је било обраде.

Видео рад
Видео поставите на Youtubе или Vimeo, а линк са информацијама о техници и софтверу који сте користили треба послати на адресу video@shareconference.net, најкасније до петка, 23. марта.
Више информација за пријављивање на фото и видео конкурсе погледајте ОВДЕ.

Додатне информације о програму и начину добијања наруквица/пропусница можете потражити на сајту www.shareconference.net.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси