Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс за међународни фестивал документарног филма и ТВ форми „ГРАФЕСТ“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

04. 11. 2021.

Аутор: Дом културе Грачаница Извор: Дом културе Грачаница

Конкурс за међународни фестивал документарног филма и ТВ форми „ГРАФЕСТ“

Десети међународни фестивал документарног филма и телевизијских форми „ГРАФЕСТ“ одржаће се од 29. новембра до 1. децембра 2021. године у Дому културе „Грачаница“.

Овим путем позивамо телевизијске и самосталне продукције, као и независне ауторе да пријаве своје документарне филмове и сродне документарне телевизијске форме (репортаже, емисије, прилоге) произведене после 01. јануара 2016. године. Нема ограничења у трајању (минутажи), али број пријављених радова које појединачна продукција може да пријави не сме да премаши десет.

Рок за пријављивање је 16. новембар 2021. године, а у прилог вам шаљемо правилник фестивала са пријавом.

Попуњене и потписане пријаве можете послати на имејл адресу Дома културе (domkulturegracanica@gmail.com). Формулар је направљен тако да се сва поља могу попунити електронски, као и електронски потписати. Могуће је и попуњену пријаву одштампати, својеручно потписати и послати је скенирану мејлом, поштом или лично у Дом културе „Грачаница“.

Пожељно је да се радови поставе онлајн и пошаљу као линк за гледање и/или преузимање (download);  радове je могуће доставити и на ДВД-у или УСБ-у на адресу ДК Грачаница.

Поред такмичарског дела програма, за који се радови бирају путем конкурса, постоји и ревијални део програма у којем се приказује свега неколико пажљиво одабраних филмова из домаће и европске модерне документаристике, по избору селектора.

 Радови за ревијални део програма се не пријављују путем конкурса.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси