Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс TACSO канцеларије за PADOR радионице
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

17. 08. 2012.

Конкурс TACSO канцеларије за PADOR радионице

ТACSO канцеларија у Србији расписује позив за представнике Организација цивилног друштва да конкуришу за радионице које имају циљ да помогну организацијама да се региструју у PADOR бази а које ће се одржати током октобра и новембра у Вршцу, Београду, Јагодини и Врању.

Циљ обука је помоћ организацијама да се региструју у PADOR бази како би испуниле неопходан услов за конкурисање и добијање грантова из ЕУ. Током радионице, сви учесници ће проћи кроз процес регистрације, чиме ће добити PADOR број. Одабрани кандидати/киње биће накнадно обавештени о датуму и месту одржавања радионица.

Да би учествовали на обукама, потенцијални кандидати треба да пошаљу пријаву на адресу prijava.rs@tacso.org са назнаком :“ PADOR радионице“  најкасније до 7. септембра  до 17 часова.

Испред једне организације може конкурисати само једна особа. Све трошкове одржавања обуке сноси TACSO канцеларија, путни трошкови учесницима/ама ће бити покривени у висини аутобуске карте. 

Да би се регистровали у PADOR -у потребне да следеће информације обезбедите пре доласка на радионицу :

- Е-мejл адресу – идеално би било да постоји адреса организације и особе која врши регистрацију
- Скенирани статут организације
- Пуни назив организације
- Скраћени назив или АКРОНИМ
- Идентификационии број
- ПДВ број (уколико је организација регистрована као ПДВ обавезник)
- Место где је регистрација извршена
- Датум регистрације
- Адреса
- Земља

Друга група података коју треба обезбедити пре доласка на радионицу односи се на:

1. Сектор у којем радите (колико година већ радите у сектору, број пројеката, оквиран износ донација за протеклих 7 година)
2. Географско подручје које покривате у последњих 7 година, оквирно број година колико радите, оквиран број пројеката који су реализовани на том подручју. Процена колики је укупан износ утрошених средстава у означеном подручју
3. Циљна група
4. Финансијски подаци за задње четири године (подаци морају бити у сагласности са финансијским извештајима за тражени период)
5. Укупан обрт, укупан биланс или буџет за сваку годину појединачно (подаци треба да буду у складу са вашим завршним финансијским извештајима за сваку годину појединачно)
За задње четири године: година, Извор (донације, чланарине или други облици). Процентуално колико се односи на који извор средстава. Нпр 30% донације 20% чланарине
6. Број плаћеног и неплаћеног особља и њихова родна структура

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси