Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Тренинг „Медијско извештавање и дискриминација жена“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

30. 01. 2013.

Тренинг „Медијско извештавање и дискриминација жена“

Тренинг „Медијско извештавање и дискриминација жена“ у организацији Фондације Центар за демократију, у сарадњи са Институтом за одрживе заједнице, биће одржан од 15. до 16. фебруара 2013. године у туристичком насељу „Relax“ у Ковачици.

 

Циљ тренинга је да се учесници – 25 младих новинара и студената новинарства завршних година, мотивишу на активније, редовније и компетентније извештавање на тему дискриминације жена на тржишту рада и на радном месту.

Тренинг ће трајати два дана и састојаће се из неколико сесија на којима ће учесницима бити пружена обука на тему дискриминације жена и механизама заштите од дискриминације. Једна сесија биће посвећена конкретним примерима доброг и лошег извештавања на тему дискриминације.

Трошкове пута до Београда, уколико учесници нису из Београда, трансфер до Ковачице, смештај и храну покриће организатор.

Тренинг се одржава у оквиру пројекта „Једнаке на послу“ уз подршку USAID-а.

Пријаву и биографију можете послати до петка до 8. фебруара 2013. године Милошу Савићу, електронском поштом на мејл: milos@centaronline.org.

Можете преузети пријавни формулар:

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси