Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Институт за медије и различитост – Западни Балкан позива младе који желе да извештавају о својој локалној заједници да се пријаве на обуку
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

08. 02. 2024.

Извор: УНС,Институт за медије и различитост – Западни Балкан

Институт за медије и различитост – Западни Балкан позива младе који желе да извештавају о својој локалној заједници да се пријаве на обуку

Институт за медије и различитост – Западни Балкан, у оквиру међународног пројекта YoCojoin, расписује конкурс за учешће на обуци за младе репортере од 15 до 25 година који ће извештавати о локалној заједници у локалним и омладинским медијима из места одакле долазе.

Средњошколци и студенти, који су заинтересовани за новинарство, медијско извештавање, проблеме у локалној заједници и рад на терену могу да се пријаве до 15. фебруара у поноћ и пошаљу мотивационо писмо у Word ili PDF формату на имејл адресу aleksandar@media-diversity.org са назнаком „Пријава за младе репортере/ке.

Одабрани кандидати биће обавештени до 28. фебруара.

Ову обуку Институт за медије и различитост – Западни Балкан спроводи у оквиру пројекта YoCojoin чији је водећи партнер Omroep Tilburg, заједно са партнерима из Завода Часорис из Словеније, SideStreetMalta из Малте, Dublin Inquirer из Ирске, Media Diversity Institute из Белгије и Nyugat Media из Мађарске.

Више информација о пријави налази се овде: https://www.mladi.org.rs/poziv-za-mlade-reportere-ke-koji-e-zele-da-izvestavaju-o-svojoj-lokalnoj-zajednici.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси