Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Бесплатни седмодневни семинар напредне фотографије, познатог хрватског фотографа Дамира Хојке
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

28. 04. 2016.

Бесплатни седмодневни семинар напредне фотографије, познатог хрватског фотографа Дамира Хојке

Петнаест фотографа из региона који прођу конкурс имаће прилику да усаврше своја знања у Термама Тухељ надомак Загреба од 12. до 19.јуна, сва предавања и смештај су бесплатни. Рок за пријаву је до 11. маја.

Протеклих десет година, Дамир Хојка, у оквиру пројекта Фотософиа, организује летњи семинар напредне фотографије. Ове године, Фотософиу 11, ће похађати петнаест одабраних кандидата, који ће добити прилику за надоградњу фотознања, креативности и стицање искуства, те за промоцију свог рада и повезивање с онима који им могу бити од помоћи у бављењу фотографијом.

„Иза нас је десет година и 150 полазника семинара из свих држава регије. Будући да су се многи семинаристи повезали с претходним генерацијама и остали у контакту, често ми се чини као да смо, умјесто десет, имали један мега семинар“-истиче Хојка.

Додатну атрактивност овогодишњем семинару даће и учешће познатог шпанског модног фотографа Хавијера Саласа (Јавиер Салас), пред чијим објективом су позирали и Антонијо Бандерас, Пенелопи Круз, Џенифер Лопез. Он ће 17.јуна у оквиру Фотософие 11, одржати јавно предавање на тему: „Портрет, као зближавање с познатим особама“ коме ће моћи да присуствују сви заинтересовани.



Детаљније информације о конкурсу можете наћи овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси