Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс ЕУ за јачање медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

04. 06. 2019.

Извор: ФоНет

Конкурс ЕУ за јачање медија

Канцеларија Европске уније на Косову позвала је данас на подношење предлога који имају за циљ подршку медијској слободи и професионалном новинарству на Косову уз финансијску помоћ ИПА II програма.

Глобални циљ овог конкурса је повећање способности медија да се одбране од спољашњих притисака и јачање поверења које публика има у медије, пренео је КоССев.

Конкретан циљ конкурса је јачање косовског медијског сектора кроз ефикаснију регулаторну и политичку средину и професионалније новинарство.

Приоритет овог позива за подношење предлога је повећање квалитета медијских садржаја и производа који служе јавном интересу путем развоја независног, професионалног и јавно корисног новинарства.

Упутства за пријаву доступна су подносиоцима захтева наследећим интернет страницама: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcomehttps://eeas.europa.eu/delegations/kosovo_en.

Рок за подношење предлога је 24. јун до 10 часова.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси