Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Фото-конкурс: Одрживост транспорта и енергије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

20. 06. 2011.

Фото-конкурс: Одрживост транспорта и енергије

Такмичење за најбољу фотографију на тему Одрживости транспорта и енергије

Ово такмичење покренули су ОЕБС и Литванско председништво у вези са овогодишњим ОЕБС Форумом економије и животне средине који је ове године фокусиран на промоцију одрживости транспорта и енергије, а одржава се у септембру у Прагу. У оквиру форума биће постављена и изложба која се састоји од 12 најуспешнијих фотографија са овог конкурса.

Фотографи, аматери и професионалци из земаља чланица ОЕБС-а (као и партнерских земаља), позвани су да на конкурс пошаљу фотографије које осликавају важност одрживог транспорта који је пресудан за квалитет наше будућности.

Интернационални жири изабраће два победника, а трећи ће бити одређен гласањем путем интернета. Прва награда се састоји од организованог путовања у Праг и присустовања Форуму економије и животне средине, док се други део награде састоји од фотографске опреме. Аутори другопласиране и трећепласиране фотографије такође ће бити награђени фото-опремом.

Крајњи рок за достављање фотографија је 31. јул 2011. године

Услови конкурса и образац за пријаву


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси