Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Позив за новинаре на семинар о ЕУ фондовима, ИПА програму и информисању о ЕУ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

25. 10. 2019.

Извор: УНС

Позив за новинаре на семинар о ЕУ фондовима, ИПА програму и информисању о ЕУ

Министарство за европске интеграције Владе Републике Србије, Делегација Европске уније и Пројекат унапређења видљивости и комуникација ЕУ подршке Србији за новинаре и медијске организују тренинг под називом „ЕУ за тебе – о ИПА програму, помоћи ЕУ Србији и како до успешног медијског пројекта“.

Тренинг ће бити одржан у уторак, 5. новембра са почетком у 12 сати у Прес центру Удружења новинара Србије у Београду (Кнез Михаилова 6/III).

Циљ обуке, која се организије у сарадњи са Удружењем новинара Србије, је да се колегинице и колеге информишу о ИПА програму и видљивости помоћи Европске уније (ЕУ) Србији, као и да добију смернице за писање успешних медијских пројеката по стандардима ЕУ.

Тренинг ће отворити програмска менаџерка Делегације Европске уније Маја Вучковић Крчмар, која ће говорити о ЕУ фондовима и помоћи ЕУ Србији. О кампањи помоћи ЕУ Србији говориће вођа Пројекта унапређења видљивости и комуникација ЕУ подршке Србији Мирко Мандић.

Начелница Одељења за комуникације у Министарству за европске интеграције Ивана Ђурић говориће о извештавању о ЕУ фондовима и перцепцији грађана. Смернице за писање успешних медијских пројеката по стандардима ЕУ учесницима тренинга ће представити консултант Ендре Балаша. 

Пријаву за учешће на тренинг треба послати до четвртка, 31. октобра на имејл pc@uns.org.rs, са краћом професионалном биографијом и контакт подацима.

За колеге које нису из Београда, путни трошкови (аутобуске и возне карте) биће рефундирани.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси