Насловна  |  Саопштења  |  Шест година нерешено убиство Милана Пантића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

10. 06. 2007.

Шест година нерешено убиство Милана Пантића

Удружење новинара Србије (УНС) подсећа да се сутра, 11. јуна 2007. године, навршава шест година од убиства новинара Милана Пантића, дописника “Вечерњих новости” из Јагодине.

После бројних обећања полиције да ће истрага овог злочина имати приоритет, затим више пута јавно саопштених тврдњи да „има напретка у истрази убиства“, али и изјаве министра полиције Драгана Јочића „да Пантић није требало да буде убијен него само застрашен“, и овог 11. јуна породица, колеге и српска јавност ускраћени су за одговор на питање ко су налогодавци и убице Милана Пантића.

Пре годину дана покренута је и истрага о истрази овог убиства чији исход јавности није познат.

И после шест година не преостаје нам друго него да подсетимо да нема савршеног злочина. Постоји само савршена неспособност и неспремност да се жлочинци пронађу.

Нашег колегу Милана Пантића претње и застрашивања којима је био изложен нису спречиле да пише о убиствима, растурању дроге, као и сумњивим приватизацијама.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси